torsdag 15. mai 2014

Sjokolade cookies

Veldig gode, veldig enkle cookies uten melk, gluten og egg:)
 



 165 g smør eller margarin (Melange uten melk og salt)
1/4 tsp salt
75g brunt sukker
2 ss sirup
2 ss soyamelk
1 ss vaniljesukker
260 g toro glutenfri fin kakemiks
1 1/2 ts natron
100 g melkefri mørk sjokolade 


Forvarm ovnen til 200 grader C. 
 
Melange, sukker og salt blandes luftig, før du så tilsetter sirup, melk og vaniljesukker. Bland sammen og tilsett resten av ingrediensene.

Lag en rull og pakk den inn i plastfolie, og sett den eventuelt i kjøleskapet hvis du ikke skal bruke den med det samme.


Skjær i skiver og legg på et bakepapir. De vil ikke flyte utover, så de kan ligge ganske tett.

Stek de på 200 grader i ca 10 min. La de avkjøle på rist.

Den kan også fryses før steking:)

2 kommentarer: